simplygossipgirl:

youremyhardestgoodbye:

Gossip girl ♥one love!

This is perfect.

yes yes yes!!!

simplygossipgirl:

youremyhardestgoodbye:

Gossip girl ♥one love!

This is perfect.

yes yes yes!!!

(Source: mrs-surena)

646 notes

Bipolar….

this morning, I’m a such happy person. I’m cheerful, face the day beautifully until I stuck at one point that made me so much desperate,upset and start angry with my self. I don’t know whats wrong but, at this hour (about 11.30 pm) I still full of hatred and sort of want to kill myself. I’m not gonna do that but you know “that feelings”. Earlier, I ate with my father and I started to cry. I hold it as hard as I could, I don’t want to make him worried and ask me some question that I don’t even know the answer. I did it. though, when I returned to my room the tears came out. I’ve been cried for four hours since “that point”. I’m ugly and my eyes swell.

I don’t know what happened. is that something wrong with me? give me a clue……

My Uni Life

University is suck. I have no friend like a friend when I’m in highschool or middleschool. I’m not saying the people in uni is bad but, you know for me it’s not the same. but i have to do it

I know I can do it

God will help me, all I need is to ask him. God is love and bless me.. always. I know he always with me, when I’m cold, in trouble, standing alone or if I can’t answer my mid or final exam questions. I know He always give me the best, I’m not perfect to him but, I believe he always forgive and love me.

And so does my parents. I always have them. My mami and papi. they love me, taking care of me, even if I always make them upset or unhappy. I’m so sorry moms and pops. I love u <3

I’ll try my best to give you the best and make you proud and happy as soon as possible. keep the faith and keep waiting for me.

I won’t be long.

I promise……. 

with love, the unperfect

 Me :’)

taking more selfie&#8230; #yolo

taking more selfie… #yolo

(Not) Overly Attached Boyfriend

  • [girl and boy text message]
  • girl: hai beb.. kamu lagi ngapain?
  • boy: lagi main xbox nih.. kamu?
  • girl: oh gitu. aku nggak ganggu kamu?
  • boy: nggak kok sayang. kenapa? udah malem nih, kamu belom tidur?
  • girl: gak kenapa-kenapa kok. aku ngga bisa tidur.
  • boy: kenapa sayang? ada masalah? cerita aja sama aku.
  • girl: nggak besok aja kalo ketemu.
  • boy: ok. besok kita ketemu ya, kamu mesti ceritain semua sama aku.
  • girl: siap beb.
  • [30 minute later]
  • girl: (ting tong:suara bell) siapa si malem-malem begini masih namu aja!
  • (buka pintu) loh kamu ngapain kesini?
  • boy: aku ngga bisa tidur karena aku terus mikirin kamu yang lagi ada masalah, dan aku ngga bisa nunggu sampe besok.
  • girl: makasih ya sayang.. kamu baaaaiiikk banget. Tapi bentar lagi bokap gua pulang! kalo dia ngeliat lo gua bisa di gorok!
  • boy: ........
  • dilema remaja Indonesia NO SHIT SHERLOCK!!!

#tumblr #quotes #latepost

#tumblr #quotes #latepost

another hot british guy, another mood booster, another youtube channel love this guy &lt;3

another hot british guy, another mood booster, another youtube channel love this guy <3

Most beautiful thing.. live happily ever after does exist :”) this is magical

Menurut gue, ga ada yang namanya cinta tidak harus memiliki, yang ada adalah kita memiliki cinta yang lain dan melupakan cinta yang “itu”. karena kita akan tau kita bener-bener cinta atau nggak ketika kita sudah memiliki “itu” atau ketika “itu” sudah pergi…. 

kittylovesweatdrop:

“everything has changed” mungkin kata-kata itu ada benernya juga ya.. karna gue baru sadar kalau segalanya nggak akan sama, cepat atau lambat semuanya pasti berubah. entah itu baik atau buruk, entah itu datang atau pergi, atau yang lama menjadi baru. dibalik semua perubahan itu pasti ada…

1 note